![]() |
|
|
|||||||
| Kayıt ol | Tüm Albümler | Yardım | Üye Listesi | Oyun Oyna! | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et | Anahtarlar |
| ||
|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#1 |
![]() ![]() Bilgiler
Konular: 1644
Meslek: Harran University / Kimya Bölümü öğrencisi
Takımınız: fєиєявαнÇє
Ettiği Teşekkür: 3.841
1.279 Mesajına 2.306 Teşekkür Edlidi
Arkadaşları: (26) Ünvan
Tecrübe Puanı: 180
Rep Puanı : 17047
Rep Derecesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
MSN İLE İLGİLİ ARANAN PROGRAMLAR FULL BURADA scpritler dahil...
İÇİNDEKİLER 1. WLM 8.5 BETA TR 2.1000 lerce göz kırması + avatar + dinamik avatar 3. MSG PLUSLIVE! 4.MSN NOW PLAYING 5.MSN EL YAZISI 6.MessengerDiscovery LIVE! 7.Skinner v12 (çok güzel program msn skin i ekliyosunuz) 8.SP 3.0.286 BETA discovery gibi program son sürümdür. 9.MSN PLUS TÜRKÇE EKLENTİSİ (Lng_turkish.ini) bu dosyayı program files da plus dosyasına gelip içindeki languages dosyasına kopyaladıktan sonra msn üzerinden plus ı açıp ordan dilinizi Türkçe seçebilirsiniz. 10. Scpritler : a. online time : msn de ne kadar online olduğunuzu msn iletinizde gösterir. b. crazy text : msn de farklı nick yazmada kullanılan karakterleri yazı yazarken kullanabilirsiniz. c. dpget 8.0 : avatar alma. bu işlemi discovery de daha güzel yapabilirsiniz. ç. youtube viever : youtube url sini yazarsanız karşınıza çıkan ekrandan download edebilirsiniz. d. Love test : iki kişi konuşurken bunu başlatırsanız bi puanlama açar isimlere göre e. music now playing : plus için ne dinlendiğini gösterir winamp media player farketmez.. f. Plus!game : plus eklentisinde oynayabileceğiniz güzel oyunları gösterir karşı taraftada kurulu olması gerekir haliyle.. g. IPget : IpGet in çalışması için ilk önce Messenger Plus 3'ü yüklüyoruz scripti ekledikten sonra ip sini alıcağınız kişiye naber demeniz yetecektir. Sağ altta kurbanın İp si görünür. dosya boyutu 79 MB dır. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
|
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ![]() Ben bir mülteciyim kendi yüreğimden başka Sığınacak yerim yok, yurdum yok Tüm kitapların arasında kurutulup saklanan Anılarla dolu bir yerdeyim. Tüm sözcüklerin cümlelerden kurtulmuş gibi İncitmeden özgür kalabildiği yerdeyim... |
|
|
|
|
|
#2 |
![]() ![]() ![]() Bilgiler
Konular: 894
Meslek: Öğrenci
Takımınız: Galatasaray
Ettiği Teşekkür: 702
506 Mesajına 767 Teşekkür Edlidi
Arkadaşları: (27)
Ruh Hali:
Ünvan
Tecrübe Puanı: 10
Rep Puanı : 6640
Rep Derecesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kirik link
kilit çöp |
|
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Alemin En Şeker Forumu Gökyüzüne bakarmısın ay bitane Bu aLemde sen bitane İnan benim kaLbim oLsa yüz bin tane Haykırırdım çığlık çığlık yine Sen Sen Sen diye..... [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
|
|
|
| Anahtarlar: aranan, download, eklentiler, free, full, indir, messenger, msn, programlar, script, yamalar |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|