![]() |
|
|
|||||||
| Kayıt ol | Tüm Albümler | Yardım | Üye Listesi | Oyun Oyna! | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et | Anahtarlar |
| ||
![]() |
|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#1 |
![]() ![]() Bilgiler
Konular: 603
Meslek: Ev Kizi
Takımınız: FenerBahce <3
Ettiği Teşekkür: 1.563
723 Mesajına 1.116 Teşekkür Edlidi
Arkadaşları: (31)
Ruh Hali:
Ünvan
Tecrübe Puanı: 121
Rep Puanı : 11481
Rep Derecesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ÖZÜR DILERIM
-------------------------------------------------------------------------------- Adini kalbime askla yazmisim Zamanla unutur bir gün silerim Güzel bir rüyayi gerçek sanmisim SENI SEVDIGIM IÇIN ÖZÜR DILERIM Askima karsilik beklemek suçmus Dünyada vefasiz meger çokmus Senin beni sevmeye niyetin yokmus SENI SEVDIGIM IÇIN ÖZÜR DILERIM Sanmaki sevemem baska birini Bulabilirim senden daha iyisini Istemem benartik yalan sevgili SENI SEVDIGIM IÇIN ÖZÜR DILERIM Onur Güleryüz |
|
Géçici HéVés DéğiL.. Hak éDéNé NéFés oLurum...
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
![]() ![]() Bilgiler
Konular: 603
Meslek: Ev Kizi
Takımınız: FenerBahce <3
Ettiği Teşekkür: 1.563
723 Mesajına 1.116 Teşekkür Edlidi
Arkadaşları: (31)
Ruh Hali:
Ünvan
Tecrübe Puanı: 121
Rep Puanı : 11481
Rep Derecesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ZEYNEBIME
-------------------------------------------------------------------------------- Ölürsem sevgilim sana doymadan, Bir mezar kazdir hiç aglamadan, Isterim tabutumun rengini kara, Örnek olsun sevipte ayrilanlara, Gelirsen bir gün mezarimin basina Otlari kurumus en bakimsizini ara Utanma dök göz yasini mezar tasima Orada bir garip yatiyor tek basina Onur Güleryüz LOVE ZEYNO&GÖNÜL YORGUNU DERBEDER |
|
Géçici HéVés DéğiL.. Hak éDéNé NéFés oLurum...
|
|
|
|
|
![]() |
| Anahtarlar: onur guleryuz |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|